Borne 15 april 2018

Vandaag waren we in Borne met ons vernieuwde “stil of niet” (2.0) pak. Kleine jongens en meisjes worden vanzelf een keer groot, dus soms groei je uit een outfit. Als je dan op de act, positieve reacties krijgt en je het zelf ook een erg leuke act vind, dan zit er niets anders op, dan je pak aan te passen. te vernieuwen.

Een nieuw pak is altijd even wennen. Ook al hebben we hiervoor ook al een “stil of niet” pak gehad. Deze voelt toch weer nieuw. Heel simpel, omdat 2.0 er toch anders uitziet als eerst. De kleuren zijn nu anders en we wilde er nu bijvoorbeeld een pruik bij. Bij Stil of niet 1,  Hadden we de haren mee geschminkt. Wat natuurlijk ook goed kan hoor! Veel statues doen dit dan ook. Wij hopen hier echter een meer beeld effect mee te krijgen. Aan u natuurlijk de eer om te beoordelen of ons dit gelukt is.  Ondanks dat er dus wat veranderingen zijn, is veel in deze act nog hetzelfde. 

 (foto P.Peijs)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *