De kleding

Omdat we het een uitdaging vinden om originele levende standbeelden te zijn, maakt Marri-Anne Vrij, de kleding helemaal zelf.  Eerst bedenken we samen een bepaald thema. We bedenken dan ook hoe de act zou kunnen worden.  Een goed pak is niet 1,2,3 klaar. Hier gaat (soms) best wel wat tijd inzitten. Er word dan ook echt wel de nodige aandacht aan besteed.

Soms passen we de kleding ook aan de omstandigheden aan. Zo hebben we bv. op het pak : Stil of niet, lichtjes gemaakt. Hierdoor was dit pak passend bij de kerstmarkt in de SSP-HAL in Ulft. 

Maar ook door de bewoners bij de kerstviering van het bejaardencentrum “de Debbeshoek” werd dit als erg leuk ervaren. Samen met Ronnie Tober hebben Axel en Raquel gezorgd dat het een erg leuke middag werd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *