Workshop

Op 31 mei 2018 hebben we een workshop gegeven bij de Ziep in Didam. De Ziep is een VSO . 

We hebben de workshop zo ingevuld zoals ons gevraagd is. Tijdens deze workshop hebben we laten zien hoe een standbeeld geschminkt word. Ook hebben we laten zien, hoe je kunt stilstaan zoals een standbeeld. Een levend standbeeld, De naam zegt het al, leeft ook. Dit wil dus zeggen dat je ook kunt bewegen dus. Natuurlijk wel beperkt. Het ligt er o.a. een beetje aan, hoe je act in elkaar zit.

Een act heeft ook kleding nodig. Dus ook dit kwam aanbod in onze workshop. Een aantal leerlingen hebben de jas van Axel aangehad. De jas van Meten is Weten. Dit om zelf een beetje te ervaren, wat staan als standbeeld met je kan doen. Het deed ons enorm goed om de mensen op deze school te zien stralen. 

De leerlingen gaan nu de komende weken aan het werk, met het project, levend standbeeld, op 5 juli gaan we weer terug naar de Ziep,  Dan gaan wij kijken, hoe de leerlingen als standbeeld stilstaan. We hebben er nu al weer zin in!  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *