foto van Frans de Groot.

Bij een festival kwamen we de fotograaf Frans de Groot tegen. Hij wilde een foto maken van Axel en Raquel. Het was 1 van de eerste keren dat Axel en Raquel de act, stil of niet (2.0) zouden doen.

Frans vroeg aan ons,of hij die foto dan ook zou mogen bewerken. maar zei hij, hij wist nog niet hoe het zou gaan worden , Zoiets groeit vertelde hij aan ons. We hebben deze foto al een poosje. We zijn blij met deze foto. we zijn dankbaar dat hij deze foto zo bewerkt heeft.

Axel en Raquel komen echt uit een sprookjesbos gewandeld.  Dat we hem nu pas plaatsen is gewoon omdat we deze foto een eigen plekje wilde geven. Dit is wat we zo leuk vinden in dit wereldje living statue..  We komen creatieve mensen tegen. ieder op eigen manier. zoveel idee├źn. of mensen die creativiteit kunnen/ willen waarderen. In dit geval gaat het om een foto, een andere keer krijg je opeens een roos in je hand geduwd, of iemand maakt gewoon een praatje, of kijkt gewoon naar de act en lacht. Het leukste is gewoon dat je merkt dat je act iemand raakt. 

Dank je wel Frans.. jouw foto raakt ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *